Tomter til salgs

Vi har dessverre ikke igjen noen ledige tomter for salg.

Solberglia hyttefelt har store sydvest-vendte tomter i et åpent landskap med gode solforhold og utsikt. Området har gode  turforhold både til fots, på ski og sykkel. Det er et godt utbygd nett av velpreparerte skiløyper som går gjennom hyttefeltet. Det er kort vei til alpinanleggene i Trysilfjellet og Sälen.

I nærheten av hyttefeltet ligger det fine fiskedammer og det er flere gapahuker med grillplasser i hytteområdet og langs løypenettet. Gode muligheter for jakt og fiske. Hytteeiere prioriteres ved tildeling av jaktkort i et ca 23.000 mål stort, tilstøtende jaktterreng. På Østby finnes butikk og hotell med restaurant.

Hytteområdet har strøm, vann og kabel-tv.  Solberglia Hytteområde har pent opparbeidede og  vinterbrøytede veier helt frem til hyttene. Det er også mulig å bestille prioritert brøyting via egen nettløsning. Bom ved innkjøring til hyttefeltet. Muligheter for eget kloakk og gråvann-renseanlegg.

Kjørebeskrivelse

Fra sør/vest: Kjør Rv 25 fra Elverum til Østby, 80km, følg deretter følg skilting mot Solberglia fra butikken på Østby. Fra nord: Kjør Rv 26 sørover fra Trysil sentrum, ca 6km, deretter østover på Rv 25 til Østby. Følg skilting mot Solberglia fra butikken.

 

Reguleringsplan

Last ned Reguleringsplan